Over Ons

/
Over Ons
team

Wij zijn Orion!

Orion is een erkende specialist in complexe wagenparken, met het hoofdkantoor in Barneveld, Nederland, die zich toelegt op het leveren van superieure expertise op het gebied van fleet management, operationele lease, onderhoud en gespecialiseerde software.

Orion biedt een volledig pakket aan diensten waarmee eigenaren de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van hun bedrijfskritische wagenpark kunnen optimaliseren en tegelijkertijd de kosten onder controle kunnen houden.

Met een passie voor precisie en een streven naar uitmuntendheid zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van de prestaties en betrouwbaarheid van grote en complexe wagenparken in een breed scala van hoogwaardige industrieën.

Onze verschillende labels – Orion Fleet Management, OrionGrip, Buspartners, Airportpartners en WastePartners – staan klaar om ervoor te zorgen dat uw fleet activiteiten naadloos, efficiënt en duurzaam verlopen.

martijn

Martijn de Lange

Chief Executive Officer

Eric

Eric van Eijndhoven

Chief Commercial Officer

e

Antoine de Waal

Chief Financial Officer

CTO

Ferns Paanakker

Chief Technology Officer OrionGrip (a.i.)

r

Erik Vervelde

Director Operations

y

Consheeta Samoedj

HR

rik

Rik Sneller

Excellence Center

alex

Alex Yew

Advisory Board

g

Koen Valk

Advisory Board

Ton

Ton van Dijk

Advisory Board

Wij beheren, onderhouden en financieren bedrijfskritische wagenparken.

Orion is een erkende groep merken, met het hoofdkantoor in Barneveld, Nederland, die zich toewijdt aan het leveren van ongeëvenaarde expertise op het gebied van wagenparkbeheer en onderhoud.

Onze vier verschillende labels – Buspartners, AirPortpartners, OrionGrip en WastePartners – dienen als bakens van innovatie en zorgen ervoor dat uw fleet activiteiten naadloos, efficiënt en duurzaam verlopen.

vehicle

Onze services

Orion biedt een volledig pakket aan diensten en opereert daarbij onder verschillende labels. Klik hieronder om meer te lezen over onze diensten.